• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 14.00u besteld, morgen in huis.

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Natuurlijk kuisen, zo kan het ook.

Ben je ook een natuurliefhebber? En wou je soms dat je meer kon doen voor de natuur?
Een kleine stap in de goede richting is producten gebruiken die de natuur niet schaden. Een extra pluspunt aan deze producten is dat ze minder schadelijk zijn voor de huid, weg met die jeukende handen of droge huid.

Hieronder geef ik wat uitleg over 3 merken die voor mij persoonlijk interessant zijn.

Een van de bekendere merken in deze categorie is Ecover. Ecover is een Belgisch bedrijf dat al bestaat sinds 1980. Ecover maakt zijn schoonmaakmiddelen op een ecologische manier. Alle producten zijn afbreekbaar en niet schadelijk voor de natuur. En daarenboven zijn ook alle flessen gemaakt van gerecycleerd materiaal.
Ecover heeft ook een speciale lijn voor mensen met een gevoelige huid of mensen met allergieën. De Ecover 0%. In deze reeks zitten er wasmiddelen, wasverzachters, afwasmiddelen, vaatwastabletten en handzepen.
Ik persoonlijk ben een enorme fan van de wasverzachter! Vooral die met de geur van bloemen! Je hebt niet veel nodig en toch heb je die prettige geur van bloemen. Geweldig toch!

Ecover - Vloeibaar Wasmiddel - Color - Appelbloesem - 1,5 L (30 wasbeurten)

Buiten het wassen van kleren moet er natuurlijk ook nog gekuist worden in het huis. Back to the basics. Een echte klassieker is de natuur zachte zeep van d’Or. Een klein scheutje in je emmer mengen met water en beginnen maar! Meer moet ik hier niet over zeggen: makkelijk en efficiënt.

Daarnaast wil ik jullie ook het merk Method leren kennen. Method is nog niet heel erg bekend maar is zeker een opkomend talent. Method heeft producten van A tot Z. Van persoonlijke verzorging tot schoonmaakmiddelen. Ze zijn allemaal milieuvriendelijk en bovenal niet getest op dieren. Zelf ben ik persoonlijk fan van de Method handzeep. Vooral die met de geur van lavendel. Ik waan me zo in de Provence.
En de flessen hebben nog eens een leuk design ook! Kan het nog beter?

Er zijn natuurlijk nog zoveel andere merken die natuurlijk zijn. Gebruik jij iets anders?
Dan daag ik je uit om deze producten eens te proberen. Ik zal je niet teleurstellen.

Veel liefs, Sarah

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting!

De korting is direct inwisselbaar voor een korting van €5,- bij een besteding van €50,- of meer. De kortingscode is 30 dagen geldig na datum van uitgifte.

Waarom Clean Company?

  • Gratis verzending vanaf 35,-

  • Voor 14u30 besteld, morgen in huis

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×