• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 14.00u besteld, morgen in huis.

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

en

Clean Company is jouw online webshop die zich specialiseert in onderhoudsartikelen, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorging. Ons aanbod is zeer groot en gevarieerd met in totaal meer dan 150 A-merken.


Kortom hebben we alles om  jouw dagelijkse leven een stukje aangenamer te maken en dit aan de voordeligste prijs!  Zit je zonder wasmiddel of heb je net het laatste restje van jouw tube tandpasta gebruikt? Dat ben je op het juiste adres!  
Er komen wekelijks ook nieuwe producten en merken bij, blijf de webshop dus zeker in de gaten houden! 


Naast ons uitgebreid assortiment aan dagelijkse verzorgingsartikelen, hebben we ook een groot aantal producten in onze categorie Wonen & Leven. Dit is een zeer wisselend assortiment van toffe artikelen die je aan een lage prijs kan bestellen. Van ventilators en tochtrollen tot speeltenten en kleine meubels. 

Het All Star Team achter Clean Company

Meet the Team! Deze toffe en jonge bende streeft ernaar om jouw Clean Company ervaring optimaal te maken. Van marketing en copywriting tot klantencontact en productinformatie, elk teamlid levert zijn unieke bijdrage aan het geheel.

Sarah

The Queen of Products
 

Geen enkele cijfercombinatie is te moeilijk voor onze Queen of products Sarah. Ze streeft ernaar om jouw favoriete product aan te bieden aan de voordeligste prijs! Maar laat je niet vangen door haar lieve en onschuldige blik, want het is een echte powerwoman met het hart op de juiste plaats.

Met haar open-minded visie kent geen enkel product nog geheimen voor haar! Als eerste telg van de Clean Company familie kent ze het reilen en zeilen van het bedrijf als de beste. 

Simon

The King of Marketing
 

Deze jonge sociale marketing strateeg zorgt ervoor dat Clean Company niet meer weg te slaan is van jouw scherm. Met zijn hands-on mentaliteit streeft hij elke dag naar het optimaliseren van de marketing automatisatie. Acties verzinnen en promoties op de rail zetten kan hij als geen ander.

Ook is hij een getalenteerd kuiser! Samen met zijn huisgenoot kent hij alle tips & tricks om zijn huis na een wild feestje weer helemaal spik en span te krijgen. 

Marilyn

First Lady of Socials & Communications

Met een flinke portie Gentse gezelligheid staat Marilyn alle Clean Company fans te woord. Ook al zie je het niet, je zal Marilyn haar stralende glimlach zeker horen aan de telefoon! Wanneer ze niet bezig is om jou de beste service aan te bieden, creëert ze al onze foto's, video's en beeldmateriaal om onze social media te doen schitteren!

Met haar creativiteit, oog voor detail en passie voor de hedendaagse trends zorgt ze voor een unieke ervaring bij Clean Company. 

Arnaud

The Master of Cleaning Products

Met zijn explosieve brein vol fantastische, soms gekke ideeën verrast hij jou (en ons) op de meest creatieve manier. Elke keer opnieuw slaagt hij erin jou te verwennen met zorgvuldig uitgekozen nieuwe artikelen die hij samen met het aankoopteam bepaalt.

Geen één onderhoudsartikel kent nog geheimen voor onze Master of cleaning products, Arnaud. 
 

Onze werkwijze

We zijn zeer trots op onze werkwijze en vertellen je daar graag wat meer over. Voor ons zijn het belangrijkste de klant en de prijs, dit is terug te vinden in al onze aanbiedingen.

Achter Clean Company staat een professioneel en divers team. Onze aankopers zijn steeds op zoek naar de beste aanbiedingen in de markt die lokaal en over heel Europa aangekocht worden. 

Met onze expertises zorgen we ervoor dat we de klanten een mooi assortiment kunnen bieden dat vanuit een eigen logistiek centrum beheerd en verzonden wordt.

Ook proberen we met onze sociale media creatief in contact te blijven met onze klanten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting!

De korting is direct inwisselbaar voor een korting van €5,- bij een besteding van €50,- of meer. De kortingscode is 30 dagen geldig na datum van uitgifte.

Waarom Clean Company?

  • Gratis verzending vanaf 35,-

  • Voor 14u30 besteld, morgen in huis

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×