• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 16u besteld, morgen in huis.

  • Altijd een gratis geschenk

  • Steeds de voordeligste prijs

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Het ideale wasmiddel voor de allerkleinsten

Hieronder geef ik jou enkele tips prijs voor het verkrijgen van de meest zachte en comfortabele babykleertjes.

Comfortabele kleertjes

Eerst en vooral wil ik toch even aankaarten dat het comfort van de babykleertjes de belangrijkste factor is bij het uitkiezen van de ideale kleding. Ik weet het wel, je wil natuurlijk dat iedereen vol bewondering naar jouw kleine spruit kijkt, maar maak vooral jouw kindje blij en denk in eerste instantie aan het comfort van de kleding. 

Op welke punten moet je nu eigenlijk letten wanneer je gaat shoppen om van jou kleine mini versie een echte prins of prinses te maken? 

De huid van jouw baby is in vergelijking met die van ons zeer teer en gevoelig. Daarom kunnen kleertjes met elastische banden, binnen naden, grote etiketten, grote knopen, risten en andere vervelende elementen, de huid van jouw baby snel gaan irriteren. Probeer deze zaken dus zeker te vermijden bij het uitkiezen van de kleertjes. 

Wanneer je baby een boertje laat, of de melk  toch niet zo goed bevalt, zou het wel eens kunnen dat de kleertjes snel vuil worden. Vuile kleertjes kunnen de tere huid van je baby snel gaan irriteren. Probeer bevlekte kleertjes dus zeker te vermijden en biedt jouw kleine spruit een optimaal comfort door van hem/haar een proper prinsje of prinsesje te maken in de plaats van een vlekkenkampioen. ;)

Wasmiddel voor comfortabele baby kleertjes

Heb je net het meest schattige baby setje gekocht en sta je te popelen om het aan te trekken bij jouw baby? Het is toch beter dat je de kleren eerst wast voor je ze aantrekt. Bij de productie van kledij worden vaak schadelijke stoffen gebruikt. Deze stoffen kunnen natuurlijk de huid van jouw baby sterk gaan irriteren. Daarom is het dus HEEL belangrijk de kleertjes te wassen voor je ze aantrekt. 

Er bestaan heel veel verschillende wasmiddelen op de markt, maar welk wasmiddel is nu ideaal voor het wassen van babykleertjes hoor ik je denken. 

No worries, ik ben er om jou te helpen! Kies eerst en vooral voor een wasmiddel voor de gevoelige huid om de tere baby huid optimaal te beschermen. 

Le Chat Bébé

Verwen jouw kleine spruit en kies voor Le Chat Bébé

Het is een wasproduct speciaal ontwikkeld in samenspraak met kinderartsen, om de kleertjes van jouw baby schoon te houden en de huid optimaal te beschermen. Le Chat Bébé kan je zowel gebruiken voor een handwas of het wassen in de wasmachine. Daarnaast is Le Chat Bébé ook nog een dermatologisch getest. 

Wat is nu het verschil tussen Le Chat Bébé en een regulier wasmiddel? 

Een regulier wasmiddel bevat allerlei stoffen die de huid van jouw baby kunnen irriteren zoals kleurstoffen en parfum. Daarom is het aangeraden een hypoallergeen wasmiddel te gebruiken. Hypoallergeen betekent dus dat deze wasmiddelen geen kleurstoffen en parfum bevatten maar geproduceerd worden uit natuurlijke elementen. 

In verschillende  andere blogs zal je lezen dat het niet aangeraden is om bij het wassen van de baby kleertjes een wasverzachter te gebruiken. Dat klopt, het is beter geen reguliere wasverzachter te gebruiken. Maar daar heeft Le Chat Bébé de ideale oplossing voor! Zij hebben namelijk een hypoallergene wasverzachter op de markt gebracht om jou en jouw baby extra te verwennen! 

De hypoallergene wasverzachter optimaliseert het draagcomfort en elimineert irritaties die kunnen ontstaan bij de wrijving van de kleding over de gevoelige babyhuid. Daarnaast worden de kleertjes heerlijk zacht, zodat je nog extra kan genieten bij het knuffelen van jouw kleine spruit! 

 

Le Chat - Baby - Vloeibaar Wasmiddel - 1.5 L (30 wasbeurten)

49% korting

13,78 (adviesprijs)

6,99

Super goedkoop

Le Chat - Baby - Vloeibaar Wasmiddel - 1.5 L (30 wasbeurten)

Kies uw aantal:

Le Chat - Baby - Vloeibaar wasmiddel - 2.2 L (44 wasbeurten)

10% korting

8,87 (adviesprijs)

7,99

Morgen in huis

Le Chat - Baby - Vloeibaar wasmiddel - 2.2 L (44 wasbeurten)

Kies uw aantal:

Le Chat - Wasverzachter - Amandelmelk - 900 ML (36 wasbeurten)

9% korting

4,62 (adviesprijs)

4,19

Bijna uitverkocht

Le Chat - Wasverzachter - Amandelmelk - 900 ML (36 wasbeurten)

Le Chat - Wasverzachter - Fresh & Care - 900 ML ( 36 wasbeurten)

8% korting

4,57 (adviesprijs)

4,19

Morgen in huis

Le Chat - Wasverzachter - Fresh & Care - 900 ML ( 36 wasbeurten)

Ariel Baby

Een tweede topper is Ariel Baby

Ariel heeft een speciale zachte formule ontwikkeld voor het wassen van die schattige kleine babykleertjes. Na het wassen met Ariel Baby voelen de kleertjes zacht aan op de gevoelige huid van jouw baby. 

Het wasmiddel is dermatologisch getest en helpt hardnekkige vlekken van babyvoeding te verwijderen. 

Om dat schattige witte kruippakje vol vlekken er weer stralend wit te laten uitzien leg je een met wasmiddel gevulde dop in de trommel van de wasmachine, want zo verkrijg je het beste resultaat. 

Op welke temperatuur moet ik wassen?

Het wassen van babykleertjes verschilt niet zo heel veel van het wassen van volwassen kleding. 

De babykleertjes kan je gemakkelijk wassen op 30°C of 40°C. Op deze temperaturen krijg je meestal wel het grootste aantal kleertjes schoon. 

Is jouw baby een grote vlekkenkampioen, dan was je de kleertjes best eens op 60°C, zodat de vlekken zeker verdwijnen. 

Nog enkele tips om af te sluiten

Steek je wasmachine niet te vol, dit zal ervoor zorgen dat de kleertjes beter gewassen en gespoeld worden zodat het wasmiddel volledig verwijderd wordt uit de textielvezels van de kleertjes. 

Kies niet voor een verkort wasprogramma. Wanneer je een verkort wasprogramma gebruikt wordt het proces van spoelen namelijk verkort, wat er voor gaat zorgen dat het wasmiddel niet volledig uit de kleertjes wordt gespoeld. 

Vermijdt vlekkenverwijderaars of andere krachtige wasproducten. Het klinkt waarschijnlijk heel verleidelijk om te gebruiken wanneer de pamper net wat te vol zat, maar je gebruikt het best niet. Een erg bevuild kledingstuk laat je best eerst even weken in water. Daarna kan je het dan in de machine wassen. 

Hopelijk heb ik je wat meer informatie kunnen bijbrengen voor het wassen van de kleertjes van jouw grootste schat op deze wereld. Dankzij het gebruiken van Le chat Bébé of Ariel Baby wordt het knuffelmoment tussen jou en je baby nog veel zachter en intenser. 

Wassen zal nog nooit zo leuk geweest zijn! 
Lieve & zachte groetjes, Marilyn 
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting!

De korting is direct inwisselbaar voor een korting van €5,- bij een besteding van €50,- of meer. De kortingscode is 30 dagen geldig na datum van uitgifte.

Waarom Clean Company?

  • Gratis verzending vanaf 35,-

  • Voor 16u besteld, morgen in huis

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×