• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 14.00u besteld, morgen in huis.

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Duurzaam Ondernemen

Onze wereld, onze verantwoordelijkheid.

Als jong team voelen we ons verplicht om duurzaam te ondernemen en willen we ons bedrijf dus ook op een groene manier laten groeien.
We proberen een zo groot mogelijke keuze in ecologische en duurzame artikelen aan te bieden en we zijn volop bezig met dit gamma uit te breiden.

Samen voor meer groen, Bos+

Bos+ is een vzw waar we nauw mee samenwerken. Het is een Vlaamse organisatie die zich inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld.

Hoe kunnen wij samen dit project steunen?
Als je een bestelling plaatst krijg je altijd de keuze om een geschenk te kiezen.

Maar indien je niet voor dit geschenkje kiest en voor de optie “steun Bos+" en dan storten wij €0,50 aan BOS+. Geweldig toch? 

Verpakking

Onze verpakkingen zijn een belangrijk element in onze duurzame strategie.

Voor ons geen geverfde, gelakte of gecoate dozen maar enkel fsc gekeurde bruine dozen zonder kleurstof die geen of een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Veelal laten we onze artikelen in de originele verpakking zitten en indien deze dozen niet geschikt zijn gebruiken we een op maat gemaakte verpakking, dit om het verbruik van karton minimaal te houden.

Ook zijn we thuis in het kopen van restpartijen in de kartonwereld. Dit zijn dozen die een afwijking kennen in de afmeting of waar een schrijffout op de doos te herkennen is. Deze dozen verdienen bij ons een 2de kans en een weg naar een betere wereld.

Als opvulling om onze artikelen stevig te verpakken gebruiken we kartonpapier, dit is gerecycleerd karton met het fsc keurmerk. Voor ons geen plastiekopvulling. Enkel voor zeer breekbare artikelen zullen we deze gebruiken. Hiervoor zijn we zelf nog aan het kijken of we hier niet duurzamer in kunnen gaan.

Transport

Voor ons transport werken wij samen met PostNL. PostNL is namelijk al een hele tijd bezig met de overschakeling naar groene energie zodat de CO2 uitstoot vermindert. Ze hebben zichzelf ook een doel opgelegd: tegen 2025 wil PostNL in 25 binnensteden al uitstootvrij bezorgen en in 2030 moet dit voor alle pakketten en zendingen zo zijn.

Energie

Verder zijn wij ook bezig met groene energie. We werken zoveel mogelijk met LED verlichting in onze kantoren en distributiecentra. Ook zonnepanelen en groene energieleveranciers zijn ons niet vreemd. Binnenkort wordt ons dak voorzien van een massa zonnepanelen voor onszelf en ons dichtste buren.

 

 

Heb je nog tips of advies om ons nog duurzamer te laten ondernemen? We kunnen alle hulp gebruiken en staan open voor een duurzame samenwerking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- korting!

De korting is direct inwisselbaar voor een korting van €5,- bij een besteding van €50,- of meer. De kortingscode is 30 dagen geldig na datum van uitgifte.

Waarom Clean Company?

  • Gratis verzending vanaf 35,-

  • Voor 14u30 besteld, morgen in huis

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×