• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 14.00u besteld, morgen in huis.

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Viervoeter in huis? Hou het proper met onze tips.

Huisdieren zijn zo tof om te hebben, maar helaas zijn ze niet altijd van de properste. Zo verliezen katten en honden vaak veel haar, kunnen ze een onaangename geur achterlaten of besmeuren ze jouw vloer met hun vieze poten.  

Maar geen nood, met deze tips heb je altijd een proper huis, ook met huisdieren.

1. De rondslingerende haren

Hoe goed je jouw huisdieren ook borstelt, er zullen altijd haren rondslingeren. In het beste scenario stofzuig je dagelijks. Heb je hier niet altijd tijd voor? Gebruik dan een duster, in een paar minuten maak je de vloer volledig haar-vrij.

Helaas belanden niet alle haren op de vloer. Ook jouw tapijt, zetel en eigen kleren zitten vaak volledig onder de haren. Gelukkig kan je daar makkelijk een kledingroller voor gebruiken. Even heen en weer rollen en alle haren plakken aan de roller!

2. Vieze poten

Na een stevige wandeling (of luieren) buiten, komt jouw viervoeter met zijn vieze poten terug het huis binnen. Het beste is dat je onmiddellijk de poten zelf proper maakt. Leg bijvoorbeeld een matje of handdoek bij de ingang.

Waren de pootjes niet volledig proper en zit je toch met moddervlekken op jouw vloer?  Tijd om te dweilen dan! Gebruik een frisse vloerreiniger en een goede dweil hiervoor. 

3. Vieze geurtjes

Laat allereerst jouw huis regelmatig verluchten.
Komt de geur van jouw tapijt? Hiervoor kan je Soda of de tapijtreiniger van Vanish gebruiken. Besprenkel het tapijt met het product en laat het een paar uur intrekken. Daarna grondig stofzuigen en klaar!

Ook kan je altijd geurstokjes, luchtverfrissers of een heerlijke geurkaars gebruiken. Hierdoor heb je altijd een lekker ruikend huis.

4. De stinkende kattenbak

Het is natuurlijk geen verrassing dat de kattenbak enorm kan stinken als je hem niet regelmatig uitkuist. Vervang dus regelmatig de vulling. TIP: leg krantenpapier onderaan, zodat deze al veel van het “vocht” opneemt.

5. Kussens en speeltjes

Was de kussens, kleedjes, knuffels en speeltjes van jouw huisdieren regelmatig in de wasmachine. Zo blijven ze lekker fris en voorkom je dat er geurtjes in kunnen trekken.

6. Urine

Heeft je huisdier een ongelukje gehad? Deze geur is heel moeilijk weg te krijgen, maar met Biotex kan je de geur elimineren. Dit komt omdat het de enzymen uit de urine af kan breken.

Biotex - Waspoeder - Voorwas & Waskrachtversterker - 2 KG (50 wasbeurten)

13% korting

18,39 (adviesprijs)

15,99

Super goedkoop

Biotex - Waspoeder - Voorwas & Waskrachtversterker - 2 KG (50 wasbeurten)

Voilà, zo krijg je jouw huis volledig proper met huisdieren. Natuurlijk wordt jouw huis sneller vies met huisdieren, dat hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig krijgen we er zoveel voor terug!  

 

Kuist ze! 
Simon

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×