• Gratis verzending vanaf €35,-

  • Voor 14.00u besteld, morgen in huis.

  • Steeds de voordeligste prijs

  • Klantvriendelijke webshop

  • 98% van de klanten beveelt ons aan

Sales / E-commerce bediende

Sinds enkele jaren zijn we met een klein team op de online trein gesprongen.
We verkopen online op meerdere verkoopkanalen en onderhouden de eigen webshop www.cleancompany.be

Als teamlid van onze online afdeling werk je mee aan het totaalplaatje van onze e-commerce afdeling. Dit kan gaan van klantencontact en beheer van het online aanbod tot het uitwerken van prijzen of acties en het opstellen marketingstrategieën.
Het gaat om een enorm uitdagende en variërende job. We zijn dan ook op zoek naar een heuse kameleon. Iemand die zich goed voelt op alle vlakken van marketing / online verkoop.
Deels sta je in voor klantencontact en dien je binnen een specifieke tijdslimiet klanten aan het woord te staan op een vriendelijke en oplossingsgerichte manier. Aan de andere kant denk je mee aan de behoeften van de klant qua aanbod en prijssetting daarrond.

Daarnaast zal je ook strategisch mee de weg uitdenken op marketingvlak voor de verschillende verkoopkanalen. Elk verkoopkanaal werkt op een andere manier en heeft zijn eigen strategie nodig. Deze staat nooit vast en dient tijdig herzien en bewerkt te worden.

Teamgericht werken is van belang. Je streeft samen met het online team naar hetzelfde doel en probeert dit in de opgestelde deadlines te realiseren.
Tenslotte rapporteer je alles naar de online manager voor wie je een spreekbuis bent, omdat je de klanten, product & marketing-informatie van the field naar hem kanaliseert.

De ideale kandidaat heeft ervaring in online verkoop en kan met Photoshop werken. Idealiter heb je een grondige kennis van marketing in Google ads, SEO, Amazon, …

AANBOD & VOORDELEN 

Je komt terecht in een warme organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.
We voorzien een correcte verloning met aantrekkelijke voordelen en een interessant weekrooster: ma-vrij van 8-16.30u (1 dag tot 14.30u). We bieden je ook de mogelijkheid om deeltijds te werken (24 uur of 32 uur per week).

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en stuur een mailtje naar info@cleancompany.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×